Biografie

Diewertje de Niet – zang

Diewertje studeerde aan het Artez conservatorium. Daarnaast volgde ze workshops en had les bij o.a. Lils Mackintosh, Deborah Carter, Izaline Calister en Ilse Huizinga. Ze trad op in verschillende Jazzclubs in o.a. Praag en New York. Op dit moment zingt ze o.a. in de Lindy Hop Bigband ‘The Kalishnikovs’ die jazzmuziek spelen uit de jaren ’30 en ’40. Haar grote inspiratiebronnen zijn Ella Fitzgerald, Chet Baker en Peggy Lee.

 

Marc Poulussen – tenor saxofoon

Marc was vele jaren één van de drijvende krachten achter Jazz in Plock en nu ook achter deze band. Had les van Tony Peters en momenteel bij Daniël Daemen. Podiumervaring deed hij vooral op bij een hele rits amateurbands, vanaf de Booze Brothers en Que Pasa tot aan de Rhythm & Soul Connection en de Sonic Blast BigBand.

 

Paul van Rooy - trompet/bugel

Paul van Rooy – trompet/bugel

Paul is zowel klassiek (Raymond Vievermans) als jazz (Richard Beeren, Charli Green) opgeleid. Volgde workshops bij Martijn Sohier, Peter Guidi, Frank Vaganée, Ack van Rooijen en T.S. Galloway. Stond op allerlei pop,soul en jazzpodia en met de Sonic Blast BigBand o.a. op het jazzfestival van Montreux (CH). Verder actief als trompet- en bugeldocent.

 

Mark Verhofstad - drums

Mark Verhofstad – drums

Mark is in 2014 afgestudeerd aan het Conservatorium in Tilburg als uitvoerend musicus en drumdocent. Momenteel drumt hij bij de jazzformatie “The Groove Combination”, Liveband Just4You en pop/rock band “Adventure”. In het verleden meegewerkt aan een aantal projecten o.a. James Brown Tribute concert en een theatershow ‘Let’s Kicks Some’. Verder ook nog actief als studio/sessie muzikant, drumdocent en bandcoach.

 

Ronald Bonel - piano

Ronald Bonel – piano

Ronald studeerde hoofdvak piano en bijvak contrabas aan het conservatorium in Arnhem. Speelde enkele jaren in de fameuze Gelderse bigband Jatzwerk (o.a. festival Göteborg, TV Gelderland). Houdt zich momenteel vooral bezig met lesgeven en doet studiowerk.

 

 

Han Verberne - contrabas

Han Verberne – contrabas